на живо

Венцеслав Стефанов: Много рано сложиха тигана… (ВИДЕО)

На „Славия” приляга да спечели купата в Деня на победата

„Както казват – никога не слагай тигана, преди да хванеш рибата. „Левски” много рано сложиха тигана”, заяви президентът на „Славия” Венцеслав Стефанов, след като „белите” спечелиха Купата на България след изпълнение на дузпи.

„На „Славия” приляга да спечели този трофей в Деня на победата над фашистка Германия. Посвещавам успеха на моя приятел Младен, на всички хора, които се трудиха и бориха”.

„Много се радвам на едно - че разумът и интелектът надделяха над простотията. Чухте какво говореха по мой адрес и по адрес на родната ми майка, но може би тя отгоре помогна”.

„Нашият отбор, съставен само от българи, доказа, че може да победи 8, 10 или 11 скъпоплатени чужденци. Безкрайно съм щастлив, посвещавам триумфа на децата, на внуците, на всички хора, които обичат и уважават „Славия”. На тази невероятна публика - не ги чухме да псуват, за разлика от това, което се носеше от останалата част на стадиона.”

„Златомир Загорчич има доживотен договор със „Славия”, с него сме се разбрали. Може да и тръгне само ако има предложение от чужбина, но знае, че тук може да покаже и да се видят резултатите от неговия труд. Наистина е голям треньор.”

„Разбира се, че ще има премии за футболистите. „Левски” беше достоен съперник. Не можаха да отбележат своите положения, но така е във футбола.”

Тагове:

@