на живо

Венци Стефанов: Изпълкомът няма право да вземе решение, което е противозаконно (ВИДЕО)

"Единственият човек, който е дал пари за ЦСКА е Манджуков"

bTV

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов говори по "казуса ЦСКА" и заяви, че изпълкома не е орган, който може да вземе решение, което е противозаконно. Шефът на "белите" коментира и бившия собстеник на "червените" Александър Томов, като обяви, че единствения човек, давал пари в ЦСКА е Петър Манджуков.

Венци Стефанов даде своето мнение и за вчерашния протест пред сградата на БФС, както и за състоянието на националния отбор.

"Изпълкомът няма абсолютно никакво право да вземе решение, което е противозаконно. Има правна комисия, която казва "да" или "не", законите в тази държава трябва бъдат валидни за всички: Левски, ЦСКА, Славия, Петърч и каквото още ще да е." - заяви президентът на "белите".

Запитан отностно плащанията от ЦСКА към НАП и БФС г-н Стефанов отговори така: "За Дейвид Копърфилд (бел. ред. Александър Томов) не ми говорете. Единственя, който е дал пари в ЦСКА, знам със сигурност, е Манджуков. Той е платил човека четири милиона, колко да извади?" Може ли срещу един клуб да има над 300 дела и футболния съюз да си затвори очите?"

Цялото изявление на Венци Стефанов вижте във видеото: