на живо

Владимир Кличко и семейството му спасени от пожар (ВИДЕО)

За случилото се съобщи самият боксьор

Бившият световен шампион в тежката категория на бокса Владимир Кличко трябваше да бъде спасяван от испанската брегова охрана, след като луксозната яхта, на която се намирал, се подпалила.

43-годишният украинец използва профила си в социалната мрежа "Туитър", за да съобщи за инцидента. Кличко успокои, че всичко е наред и няма пострадали.

Легендата бил на почивка със семейството и приятели, а в неделя решили да си направят разходка с яхтата oколо 3 ч. сутринта. Тя обаче избухнала в пламъци по пътя към Майорка. За щастие веднага дошла помощ и предотвартила трагедията.

„Внимавайте какво си пожелавате: съдбата прие желанието ми за „малко адреналин“ по-буквално от очакваното и разходката ни с лодка в неделя вечерта завърши с това, че яхтата ни се запали, а семейството и приятелите ми бяха евакуирани от бреговата охрана и екип на пожарната. Не се притеснявайте: добре сме! #theroofisonfire #song", написа украинецът в социалните мрежи.

Доктор Стоманен чук не за пръв път има проблеми във водата. През октомври 2014 г. бившият световен шампион гребеше най-спокойно на своя падълборд в Холивуд, Флорида, когато един от враговете му в тежката категория - Шанън Бригс, се появи на моторница. Американецът нареди да бъде направен рязък завой, а създалата се вълна събори Кличко от сърфа му.

Всичко това бе част от неуспешната кампанията на Бригс, който имаше за цел да получи мач с Владимир Кличко за световната титла.

Тагове:

@