на живо

Всички мачове в Шампионска лига тази вечер - на живо по Champions TV

Следете двубоите от турнира по каналите на bTV, Voyo.bg и btvnovinite.bg

Време е за първите мачове от груповата фаза на Шампионска лига.

На btvnovinite.bg можете да следите безплатно най-интересното от всички срещи с комбинираното предаване в реално време – Champions TV. Излъчването на ChampionsTV започва след 21:30 часа и ще можете да следите всички мачове, включително най-интересното от Бенфика – Астана, на живо. Коментатор ще бъде Петър Мисов.

На btvnovinite.bg можете да видите и всички голове и репортажи от двубоите след техния край.

Футболният маратон в каналите на bTV Media Group започва с един сблъсък на гиганти. Английският вицешампион Манчестър Сити посреща първенеца на Италия Ювентус на своя "Етихад”. Срещата ще бъде излъчена по RING.BG. По същото време, в ефира на bTV Action пък може да проследите завръщането на Манчестър Юнайтед сред елита на Стария континент. "Червените дяволи” ще се изправят срещу холандския ПСВ Айндховен.

Студиото преди мачовете започва в 21:00, а самите срещи са с начален час 21:45.

Ексклузивно на Voyo.bg ще бъдат предавани други два двубоя. Воденият от Станимир Стоилов Астана ще преследва първи точки в турнира. Казахстанците обаче имат трудна задача, тъй като гостуват на Бенфика. В друга среща от груповата фаза на най-престижния клубен турнир Реал Мадрид посреща Шахтьор Донецк на своя "Сантяго Бернабеу”.