на живо

Жените на Роналдо

Нито една красавица не оплете португалеца в брачни окови

Жените на Роналдо

Сърцето на Кристиано Роналдо официално е свободно. Най-желаният ерген в света изглежда все още не е открил жената на живота си. От морето от хубавици, минали през леглото на португалеца, избрахме петте най-знойни амазонки. Нито една от тях обаче не го оплете в брачните окови.

Ирина Шейк (Русия)

Един от най-известните фотомодели в света в момента. Родена на 9 януари 1986 г. Последното гадже на Роналдо. Рускинята живее с него в Мадрид, когато няма ангажименти в САЩ. Връзката им започва през 2010 г. и приключва през декември 2014 г. Говори се, че пръст в раздялата има майката на Кристиано – Мария Долорес Авейро, която никога не я приема и не я харесва за своя снаха.

Рафаела Фико (Италия)

Снимка: Getty Images

Родом от Неапол, 28-годишна. Става известна покрай участието си в „Биг Брадър” в родината си. Когато е на 20 години скандализира с изказването, че ще продаде девствеността си срещу чек за 1 млн. евро. Тя е гаджето на Роналдо преди Ирина Шейк окончателно да открадне сърцето му. Рафаела не страда дълго и сменя португалеца с друг футболист – Марио Балотели, от когото през 2012 г. ражда дъщеря – Пия.

Ким Кардашиан (САЩ)

Снимка: Getty Images

Една от кратките авантюри на Роналдо. Заловена е да целува Кристиано в Мадрид през 2010 г. Популярността й започва с разпространен порно клип, който й носи $5 млн. след съдебен спор. Риалити звездата, който днес е на 36 години, има зад гърба си два развода. Понастоящем живее с американския рапър Кание Уест, през 2013 г. го дарява с дъщеря, а наскоро роди и син от него.

Парис Хилтън (САЩ)

Снимка: Getty Images

Наследничката на милиардерската фамилия Хилтън бе спипана да интимничи с Роналдо през юни 2009 г. на парти в Лос Анджелис, броени дни след като португалецът бе продаден от Манчестър Юнайтед на Реал Мадрид срещу рекордните 94 млн. евро.

Николета Лозанова (България)

Ето я и българската връзка! В любовната визитка на нашия фотомодел и телевизионна водеща фигурират официално двама български футболисти – Валери Божинов - баща на дъщеричката й Никол, и Николай Михайлов. За аферата й с португалеца се заговори миналата година. След дербито между Реал и Барселона, завършило с победа на каталунците с 4:3 през март 2015 г. Ни Ло се похвали със снимка с автограф от Роналдо във Фейсбук. „Не, че исках, той ми даде”, написа родната плеймейтка. Историята имаше продължение и през декември. Дали Кристиано е прибрал и двамата свои колеги – Ники Михайлов, и Валери Божинов, в малкия джоб, оставаме да прецените вие...

Изявите на Роналдо на футболния фронт продължават тази вечер в контролата срещу България. Срещата може да наблюдавате пряко от 22:00 часа по bTV Action.

А още интересни подробности за живота на Кристиано Роналдо може да видите тази вечер в предаването RING24.