на живо

Жозе Моуриньо сплотява колектива със стекове (ГАЛЕРИЯ)

Специалния заведе треньорския щаб на вечеря

Жозе Моуриньо явно си е взел поуки след скандала с бившата масажистка на "Челси" Ева Карнейро и се стреми на новото си работно място да изгради добър колектив.

Дни след официалното си пристигане в "Манчестър Юнайтед", той покани целия треньорски щаб на отбора на вечеря. Португалският специалист заведе своите помощници в бразилски ресторант за стекове в Лондон.

Моуриньо покани своя асистент Руи Фария, който пристигна с него в Манчестър, както и Рикардо Формазиньо, Джовани Сера, които работеха в "Юнайтед" преди Специалния да поеме кормилото.

До заведението, което се намира в близост до хотела на новия мениджър на "червените дяволи", компанията стигна пеша. По лондонските улици не липсваха и фенове на клуба, които поздравиха новия наставник.

Снимка: Daily Mail

Първият мач на Моуриньо като мениджър е на "Манчестър Юнайтед" е утре (16 юли). "Червените дяволи" се изправят срещу Уиган в първа контрола от предсезонната си подготовка.

"Манчестър Юнайтед" е един от отборитe, които ще вземат участие в международния турнир "Интернешънъл чемпиънс къп". Срещите от него ще бъдат излъчени пряко в ефира на телевизия RING.