на живо

Златни момичета обсъждат съвместно предаване на страницата на bTV Спорт

Невяна Владинова и Християна Тодорова искат да се занимават с журналистика

Lap.bg

Може ли да стане факт обединението на телевизионния екран между две от най-обичаните български художествени гимнастички? Невяна Владинова и Християна Тодорова мечтаят да имат свое собствено предаване, а преговорите за него вече започнаха на страницата на bTV Спорт.

Четирикратната златна медалистка от Световната купа в София Владинова сподели в "Тази неделя", че прави планове да се занимава с телевизия след като прекрати активната си спортна кариера. 

Нейната колежка - Световната шампионка от Измир 2014 и бронзова медалистка от олимпийските игри в Рио де Жанейро с ансамбъла Християна Тодорова, пък заяви същата амбиция още през 2016 г., дни преди бенефиса на Златните момичета на Ина Ананиева. Именно тя първа даде предложение за съвместна работа: "Неви, двете едно предаване може да си направим".

"Имаме 3 години да го измислим", отвърна Владинова. Точно толкова е времето до олимпийските игри в Токио 2020 г.

Християна пък до тогава ще бъде заета да съдийства на турнири. В момента тя е в Портимао, Португалия, където се провежда поредния кръг от Световната купа. Владинова се готви за европейското първенство в Будапеща, което ще се проведе от 19 май.