на живо

Футболисти на "Манчестър Юнайтед" със своя версия на "Манекен" (ВИДЕО)

Джеси Лингард и Маркъс Рашфорд с различен поглед върху предизвикателството

Двама от футболистите на "Манчестър Юнайтед" - Джеси Лингард и Маркъс Рашфорд, използваха паузата за световните квалификации, за да се включат в нашумялото предизвикателство "Манекен".

Новата интернет сензация набира все по-голяма популярност в спортните среди, а в "капана" вече падна и Кристиано Роналдо, който позира със съотборниците си от националния отбор на Португалия.

Оригиналната идея е на американски ученици, а след публикуването на техния клип в социалните мрежи, редица тенисисти, баскетболисти и дори първата дама на САЩ - Мишел Обама, се включиха в забавата.

Лингард, Рашфорд и бившият играч на "червените дяволи" - Тайлър Блекет, оставиха своя неподражаем отпечатък върху предизвикателството. След задължителното "замръзване" в определена поза, и в компанията на много приятели, те избухнаха в неукторим танц. 

Защитникът на "Рединг" публикува видеото на профила си в "Инстаграм": "Добре си прекарахме с момчетата по време на паузата. Предизвикателството "Манекен" трябваше да бъде направено!", написа Блекет.