на живо

До Монако и обратно - The Best Of (ВИДЕО)

По-малко от 24 часа до Димитров - Джокович

 

По-малко от 24 часа остават до уникално за България спортно събитие. Най-добрият ни тенисист - Григор Димитров, излиза срещу Новак Джокович в благотворителен демонстративен мач в София.

Двубоят с кауза между Гришо и Ноле можете да гледате утре от 20:00 ч. пряко по bTV Action, на онлайн платформата VOYO.BG, както и тук - на btvsport.bg. Коментарното ни студио започва час по-рано.

Снимка: Reuters

Григор Димитров е един от най-големите посланици на България по света в последните 15 години. Неизменна част от елита на тениса. У нас невинаги имаме манталитета и съзнанието да осъзнаем, да оценим, да уважаваме, да сме благодарни.

 

Но освен страхотен спортист, прославяш страната ни, Григор е и човек с главно "Ч"! В дните преди тенис галата той просто изрови света, само и само да направим интервю, за което всички от екипа, получил възможността да се докосне до него и до неговия свят, сме му благодарни. Това беше една запомняща се среща, с изречени много истини, някои от тях болезнени.

Снимка: Евгений Милов

За битките на и извън корта, за България и още много. Димитров отвори душата си пред нашата камера. Избрани моменти от емоционалното интервю можете да намерите във видеото най-горе.

А утре предстои мач първи по рода си, защото Джокович – носител на 24 титли от Големия шлем и олимпийски шампион от Париж, ще излезе пред българска публика за първи път. Началото е 19:00 ч. по bTV Action, VOYO.BG и btvsport.bg. Очакваме ви!