на живо

Григор за Хасково: Принадлежа на това място

Българският тенисист показа вдъхновяващ клип от родния си град

Григор за Хасково: Принадлежа на това място

Григор Димитров е гордостта на Хасково! Всяко негово прибиране в града е събитие! Така беше и преди няколко седмици, когато той отново стъпи на родна земя. 

Резултатът от това завръщане не са само хилядите усмивки и силните емоции, а и кратко видео, сътворено от Григор и новите му партньори от компанията за спортни стоки. 

Клипът е изключително вдъхновяващ. Той е част от поредицата "Между линиите" на въпросния бранд, в която известни спортисти разкриват как са започнали своята кариера.

„Няма значение откъде си. С упоритост и любов към играта всичко може да се постигне. Аз съм Григор Димитров, на 32 години съм и съм от Хасково, България. Страстта ми към тениса се появи много рано.

Баща ми е треньор по тенис, а майка ми е бивша волейболистка. Израснах в много спортно семейство. От малък град съм, без особени традиции в тениса. Мисля, че това остави отпечатък върху мен и ми помогна да остана фокусиран.

Съветът, който ми дадоха и който самият аз давам непрекъснато, е да не вървиш по познати пътеки. Няма преки пътища!

Всички сме уникални по свой собствен начин. Много е важно и да се обградиш с добри хора. Дори когато съм далеч от България, чувствам, че голяма част от мен принадлежи на това място. Винаги, когато се връщам в Хасково, се чувствам като у дома си", разказва Григор.