на живо

Кириос: Боже мой, мачът Димитров - Фучович ще е много приятен за жените

Бившият №13 ще бъде част от коментаторския екип на Eurosport в Мелбърн

Кириос: Боже мой, мачът Димитров - Фучович ще е много приятен за жените

Любимото момче на Австралия Ник Кириос не в схемата на Australian Open, но въпреки това феновете няма да бъдат лишени от неговия колорит.

Роденият в Канбера тенисист за пръв път ще бъде част от коментаторския екип на Eurosport, като любителите на тениса вече добиха представа какво могат да очакват.

"Това е първият жребий, който гледам. Като играч не ме интересуваше особено срещу кого ще се падна. Смятах, че ако се съсредоточа върху играта си и направя нещата както трябва, няма да имам проблеми срещу повечето играчи. Само че добрият жребий всъщност е много важен.

Две седмици на Големия шлем могат да променят живота ти", коментира бившият №13 в канала в YouTube на първия за годината турнир от Големия шлем.

"Мисля, че видях Каролин Гарсия срещу Наоми Осака. Това ще бъде брутален първи кръг. Всички да гледат", каза Кириос относно жребия при жените.

Той не подмина и двубоя на шампиона от Бризбейн - Григор Димитров. "Това е тежък сблъсък. Много труден първи кръг и за двамата. Този мач обаче ще е много приятен за жените. Боже мой..."