на живо

Магията на Гришо и Ноле (ВИДЕО)

Мачът с кауза, който завладя и bTV Спорт

 

Месеци подготовка, изключително интензивна последна седмица, но денят настъпи! Григор Димитров срещу Новак Джокович в “Арена София”.

Чакайте малко… Денят за bTV започна доста по-рано. Всъщност, почти по изгрев. И днес ви показваме почти всичко, което ни се случи вчера (17 септември).

Гостуване на водещите на студиото преди епичния сблъсък - Гергана Гунчева и Илия Илиев - в сутрешния блок.

Подготовка и финални щрихи преди съвместната пресконференция на Гришо и Ноле.

Там пък Гери успя да запише ексклузивно интервю с Джокович, но ако си мислите, че, за да достигне до вас, е достатъчно операторът да натисне бутона “REC” - съвсем не е така. Чаровната ни водеща бързо се върна обратно в редакцията, за да го подготви за излъчване.

И отпътувахме към залата, където точно в 17:00 ч. започна откритият урок за деца на двамата тенисисти. Трафикът почти ни пожали. Но само “почти”.

 

Грим. Преобличане. И всичко изглеждаше готово за началото на специалното студио за благотворителния мач.

В това време репортерите ни Димитър Тасев и Калоян Кюркчиев вече отдавна бяха навъртели по няколко включвания за обедни, следобедни новини, а и за централна емисия.

Важно е да споменем и уеб редакторите ни, които са нашите супергерои, често оставащи в сянка. Благодарение на Надежда Кожухарова, Цветан Баяслиев, Борислава Стаменова и Виталио Людмилов в btvsport.bg преливаше от кадри, информация, фотогалерии и новини.

И шоуто започна. Какъв спектакъл само! Красив тенис, усмивки и много, много послания към малките, сред които вероятно вече се крият следващите Григор и Ноле.

Тръгнахме си от залата около полунощ. Уморени, но заредени с магия и много, много емоции, които благодарим, че споделихте с нас. Доскоро!