на живо

Скъпоплатено момиче на повикване: Разкъсват от критики гаджето на Гришо

Мадалина е била в опасна близост и с Кристиано Роналдо

 

Ужасяващи твърдения за новата приятелка на Григор Димитров направи румънският сайт atacpersoana.ro, цитиран от Sportlive.

Според медията, екип от разследващи журналисти е стигнал до "факти и доказателства" за Мадалина Геня, които биха притеснили и най-влюбения мъж.

В общи линии, румънката е атакувана, че е скъпоплатено момиче на повикване, а връзките ѝ с известни мъже се основават на секс за една, максимум няколко вечери.

За красавицата, за която скоро се разбра, че е оплела в мрежите си родния тенисист, се твърди, че е имала връзка с богат швейцарец на възраст над 65 години, когото е убедила да купи апартамент в Румъния на брат ѝ.

Сайтът пише, че Геня си ляга с мъжете, с които излиза, на първата среща, при това без да взима предпазни средства, което е довело до две непланирани нейни бременности.

"Получихме данните си от източници и сме готови, в случай, че бъдем атакувани от правна гледна точка, както очакваме, да предоставим солидни доказателства, но и много повече подробности от нашето разследване", пишат от atacpersoana.ro.

Ето какво още пишат комшиите:

"В периода 2014-15 г. тя е имала връзка с над 65-годишен швейцарец, от когото е получила скъпи бижута и го е убедила да купи на брат ѝ Алин Флорин Геня апартамент чрез банков кредит за 90 000 евро. Това се нарича маскирана проституция.

"Връзката" на брюнетката с Леонардо Ди Каприо е за няколко интимни контакта в рамките на дни. Мадалина е пътувала до Австралия в ролята си на момиче на повикване, като е платила сама полета си. След като е била с актьора в хотелска стая, тя се е обадила на папараци, за да им направят обща снимка на балкона.

"Те никога не са били заедно, както тя се опитва да продаде на медиите. Връзката им се свеждаше до няколко интимни контакта за няколко дни", пише atacpersoana.ro.

С Джерард Бътлър румънката е излизала няколко месеца, през което време той е бил и с други жени. Актьорът обаче напуска красавицата, тъй като тя имала истерични пристъпи, по време на които губи контрол и буквално си удря главата в стената, твърди изданието.