на живо

Тенис под звездите: Къде може да гледате Димитров – Джокович на открито?

Заради огромния интерес ще има екран зад музея "Земята и хората"

 

Столична община, Фондация Григор Димитров и bTV Media Group организират публична прожекция на благотворителния мач между Григор Димитров и Новак Джокович.

Двубоят е на 17-и септември от 20:00 часа, като всички билети за зала "Арена София" бяха изкупени за броени минути.

Postbank Visa Tennis Gala ще се излъчва на живо в ефира на bTV Action, на сайта btvsport.bg и на платформата VOYO. Студиото ни започва в 19:00 ч.

Заради огромния интерес общината ще сложи голям екран, на който двубоят може да се гледа от феновете на тениса, които не успяха да си вземат билет за залата.
Екранът ще е на добре познато място на софиянци – в пространството зад музея "Земята и хората".

 

Събитието е с начален час 18:00 и ще завърши с края на мача между Димитров и олимпийския шампион от Париж 2024. Входът е свободен.

"Тъй като мачът съвпада с Деня на София, решихме, че това е добра възможност да подарим на софиянци приятно изживяване. Радваме се, че организаторите от Фондация Григор Димитров и медийните ни партньори от bTV Media Group приеха ентусиазирано идеята”, каза Яна Генова, заместник-кмет на София по направление култура, образование, спорт и младежки дейности.

 

За зрителите има осигурени ограничен брой шезлонги и пейки, но всеки може да си донесе одеяло или килимче и да го постави на удобно за него място. Спонсорите на мача ще имат участие и в публичното излъчване на двубоя. Те обещават различни игри и забавления за зрителите преди началото на събитието, като ще се раздават и топки с автограф на най-добрия български тенисист.