на живо

В Сърбия: Корица на "Плейбой" забавлява Джокович (СНИМКИ)

"Той пя в залата, истинското зрелище настъпи, когато успя да покаже великолепния си талант в дует с Камелия", пишат комшиите

 

И сръбската преса отрази подобаващо кратката, но бурна визита на Новак Джокович в София.

Най-добрият тенисист за всички времена донесе две победи на Сърбия за Купа "Дейвис" и запази мястото на комшиите в Световната група, а веднага след това дойде време за празнуване.

Демонстративният мач с Григор Димитров в "Арена София", предаван на живо в каналите на bTV Media Group, беше идеална възможност Новак да се забавлява на корта, но и извън него.

"В нощния клуб той бе в компанията на привлекателна блондинка. Атрактивната българска певица Камелия (53), която навремето позира два пъти за "Плейбой", пя по желание на Новак и прекара в забавление вечерта с двамата известни тенисисти.

 

Разбира се, репертоарът включваше и една от най-известните й песни – "Луда по тебе", изпята в дует с Джокович, която е по-известна на феновете в Сърбия в изпълнение на Lepa Brena, като Luda ​​za tobom", пише kurir.rs.

"Новак показа как репетира това парче в социалните мрежи дни по-рано. Той се опита да я изпее и в залата, но истинското зрелище настъпи, когато успя да покаже великолепния си талант в дует с Камелия.

Джокович има лукса да се държи по този начин, докато съперниците му се притесняват къде могат да спечелят точки и кои предстоящи турнири са важни за тях.

Той вече обяви, че може да сложи точка на сезона след Мастърса в Шанхай и че класирането на Финалния Мастърс този сезон не е приоритет за него.

Догодина той ще играе за националния отбор и изцяло ще се съсредоточи върху турнирите от Големия шлем, така че ще то виждаме на по-малко турнири", допълва изданието.

Снимки: The 1 Exclusive Sofia