на живо

В Сърбия: Очаквайте мач между братя! (ВИДЕО)

Всички погледи са насочени към София за срещата, която може да гледате пряко по bTV Action, VOYO.BG и на btvsport.bg

 

Братя - с еднаква "професия", с еднаква страст, с еднаква цел да забавляват публиката, че и с еднакви... якета. 

Такова усещане оставиха Григор Димитров и Новак Джокович на сръбските и българските медии няколко часа преди мача си в София. Срещата ще може да гледате пряко по bTV Action, на платформата VOYO.BG и на нашия сайт btvsport.bg. Мачът ще започне в 20:00 ч., а специалното ни студио с всичко най-интересно и със специални материали и включвания е от 19:00 ч. 

В Сърбия също се вълнуват за срещата, като изтъкват именно приятелските отношения между Димитров и Джокович. 

"Джокович и Димитров като братя преди спектакъла: Нашите държави имат традиции, говорим наполовина български и сръбски, наполовина английски" - това е заглавието на водещата новина в спортната секция на Blic.rs.

 

"Братство и единство дълги години (фразата "Братство и единство" е емблематична за времето на Титова Югославия - б.а.). Джокович и Димитров преди демонстративния мач: Стига толкова, братко..." - пък пише Kurir.rs.

"Новак въодушеви българите със страхотен коментар преди мача с Димитров. Разкри детайл, който никой не знаеше" - загатват от Telegraf.rs.

Става дума за изказването на Ноле за братството и единството, както и за думите: "На Григор винаги гледам по друг начин, защото ми е брат от България. Винаги така съм се чувствал".

"Новак срещу секс символ, който разбива женски сърца: За Ноле е приятел и БРАТ, а за красавиците е фатален" - припомнят от Republika.rs някой от любовните истории на Григор.