на живо

Чар към Кобрата: Ще те направя баща на пълен работен ден! Ще ти изпия кръвта! (ВИДЕО)

"Едно магаре не може да се превърне в кон", заяде се шампионът

 

Със свежо заяждане, сравнение с магаре и закана за... пиене на кръв премина пресконференцията между претендента Кубрат Пулев и носителя на регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA) Махмуд Чар.

Двамата говориха пред медии за първи път, след като бе обявено, че мачът им ще е на 7 декември в София. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг през март, но Чар се контузи и претърпя операция на бицепса. 

"Хубаво е отново да бъда в София. Миналия път обещах да направим мач за световната титла в София, а мъжът трябва да държи на думата си. Пулев е добър съперник, шампион. Ще направим всичко от себе си да се получи добър мач. Но в крайна сметка това и спорт, и бизнес. Моята цел е да спечеля и да се прибера в Дубай като шампион", започна лежерно Чар, който закъсня с десетина минути за пресконференцията. 

 

След като Пулев обаче обяви, че не съперникът му не е способен да му поднесе изненада, ливанецът с германски паспорт вдигна градусите:

Снимка: Lap.bg

"Ти не можеш да счупиш диамант. Диамантите се формират под напрежение, аз съм диамант и се завърнах. Не мисля, че ще издържи 6 рунда срещу мен. Това е мач за титлата в тежка категория. Ще му преподам трудни уроци. Мисля, че това ще бъде последния му мач - ще се пенсионира след него. Ще му помогна да стане баща на пълен работен ден."

Последва първо сравнение с кенче енергийна напитка:

 

"За мен Пулев е един от най-добрите боксьори при аматьорите. Аз имам 10 аматьорски мача. Аз съм професионалист. Ще го смачкам, ще му смачкам мечтите! Ще му изпия кръвта, както пия напитката!"

А след това и с магаре:

Снимка: Lap.bg

"Ще му дам един съвет - не може да направиш от магарето кон! Магарето винаги ще е магаре! Дори най-добрият треньор на света не може да направи от магарето кон! Спокойно, дишай спокойно, приятел!"

Що се отнася до реванш, Чар заяви, че е сигурен в успеха си, след който иска да направи мачове с други боксьори. Но би се върнал в София за следващ мач. 

Снимка: Lap.bg

"Имаше добра кариера, но трябва да се прибереш при семейството си, да се радваш на децата си. Но пък за теб… Ще се радвам да направим още едно шоу, защото харесвам София, харесвам България", заяви Чар, който при пристигането си дори каза, че обмисля закупуване на имот у нас. 

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK