на живо

Да се влюбиш за седмица: Коя е жената до Махмуд Чар?

Красивата рускиня Марина в специално интервю за bTV

 

Марина, Марина, Марина... Обзалагам се, че всеки от вас е чувал поне припева от емблематичната едноименна песен на Роко Граната.

Хитът е с 5 милиона продадени копия във време, в което "даунлоадването" и флашките не съществуват.

В припева се казва "Марина, Марина, Марина, искам да се оженя за теб възможно най-скоро."
Разказвам ви всичко това, защото така се развива действието след първата случайна среща между Махмуд Чар и съпругата му Марина.

Красивата рускиня идва в Дубай, за да прекара време със своя приятелка, която има нужда от подкрепа. Нейната майка обаче познава боксьорът и го моли да придружава двете момичета, когато е удобно за него, за да може дъщеря му да е спокойна и да се чувства в безопасност.

Снимка: Facebook

"Не чувствах абсолютно нищо, просто излизахме", призна Махмуд пред нашата камера.

 

Седмица по-късно Марина си тръгва, прибира се в Швейцария, където живее. И тогава сърцето на неусетно влюбилия се мъж, му подсказва "нещо ти липсва".

"Обадих ѝ се и казах да идва в Дубай. Тя ме помисли за луд. Но дойде. И започна нашата приказка. В живота на всеки мъж идва моментът, в който среща Нея - тази, която е всичко, което е търсил. И трябва или да я вземе, или да се откаже. Аз я взех", разказва Махмуд.

От този момент Марина е неотлъчно до него, а през април 2024-а го дарява със син - Кабир.

"Не мисля, че Махмуд се промени коренно, когато Кабир се роди. Просто стана така, че каквото и да прави, той мисли как ние с малкия да сме добре. Ние правим същото за него", казва Марина в специално интервю за bTV.

Снимка: Facebook

Според нея Кабир се радва повече на баща си, отколкото на нея. Ливанецът с немски паспорт мисли обратното и затова иска и дъщеря.

"Той има голямо семейство и е нормално също да иска такова. Сега най-важното е да спечели мача с Кубрат Пулев, а после ще мислим в тази посока", откровена е рускинята.

Ще бъде ли тя на мача в София на 7 декември, какво е да си съпруга на боксьор от световна класа и още за срещата между двамата и живота им - вижте във видеото.

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK