на живо

Жозе Моуриньо: Каквото и да стане в Украйна, трябва да победим

Гледайте ЦСКА - "Рома", пряко по bTV Action от 19:00 ч. днес

Жозе Моуриньо: Каквото и да стане в Украйна, трябва да победим

Победа срещу ЦСКА в последния кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите е основната цел пред "Рома". "Вълците" са на второ място в класирането, като имат 10 точки. Лидер е "Бодьо Глимт" с 11, а трети е "Зоря" Луганск с 6. 

Докато в София "Рома" се изправя срещу "червените", в Украйна един срещу друг играят "Зоря" и норвежците. 

"През миналия сезон "Рома" завърши на 7-мо място. И заради това се налага да играем в този турнир, така че той се превръща във важен за нас. Разбира се, всеки иска да играе в Шампионска лига, но завършихме 7-ми и това е нашият турнир. В утрешния мач съдбата ни не е в наши ръце, защото зависи от случващото се в Украйна. Каквото и да се случи обаче, трябва да победим. Ако не спечелим, нищо няма да се случи, така че трябва да се опитаме да спечелим", заяви Моуриньо пред bTV.

Снимка: Lap.bg

ЦСКА вече загуби своите шансове да продължи напред в турнира и през пролетта. 

"Стойчо Младенов ще ви каже неговите чувства и амбиции. Няма значение къде сме в класирането, нормално е всички да искаме да играем добре и да спечелим двубоя. Това е същността на футбола. Те са в битка за титлата с "Лудогорец". Дали той ще се фокусира върху следващия уикенд… Не съм сигурен. Това е нещо, което само Стойчо може да ви каже", каза Специалния.

В първия мач между двата тима в началото на кампанията ЦСКА загуби с 1:5 в Рим. 

Срещата от националния стадион в София може да гледате пряко по bTV Action от 19:00 ч. на 9 декември.