на живо

Бихме Бразилия на волейбол (ВИДЕО)

Младежите с втора победа на световното в Аржентина

Бихме Бразилия на волейбол (ВИДЕО)

Девойките ни до 19 години сразиха Бразиля на световното първенство по волейбол в Унгария и Хърватия. "Лъвиците" се наложиха с 3:1 (12, 20, - 21, 25), записвайки трети успех на мондиала.

Днес момичетата на Борислав Крачанов излизат срещу Перу.

Виктория Коева поведе България с 21 точки, а със 17 точки се отчете Ива Дудова.

Българките са трети в класирането с 9 точки, лидер е Италия с 12.

В Сан Хуан младежите (U19) записаха втора победа на световното първенство. Воденият от Мирослав Живков тим надделя над Япония с 3:1 (32, 24, -22, 21) в третия си мач от група В.

"Всички се справиха прекрасно. Поздравявам ги за отборната игра. Тези, които влязоха като резерви, се справиха супер. Япония е много труден съперник, който е изключителен в техническо естество.

Ние обаче се справихме. Направихме още една крачка напред в организацията ни на игра. Най-важното е, че дадохме добър процент като ефективност в атака и защита. Имаме още резерви в началния удар. Вярвам, че ще подобрим този елемент.

Предстои ни много важен мач срещу Индия. Трябва да победим на всяка цена. Има още какво да изчистим в играта си. Набираме скорост на световното първенство и съм убеден, че нашият отбор тепърва има какво да покаже", коментира след срещата Живков.