на живо

"История на бъдещето" - премиерата (ВИДЕО)

Филмът може да гледате по RING на 18 и 19 май

"История на бъдещето" - премиерата (ВИДЕО)

Тази вечер е премиерата на документалния филм - "История на бъдещето" за волейболната школа на Левски, който може да гледате този уикенд в ефира на спортната телевизия на България - RING.

Прожекцията идва в изключително емоционален момент – след спечелването на шампионската титла на България при мъжете, отново, след 15 години, и заслужените бронзови медали при жените от възстановения отбор на "сините" при дамите.

"Филм, който разказва нашата визия за бъдещето. Надявам се да бъде интересен", сподели пред камерата на bTV съпрезидентът на "сините" Владимир Николов.

"История на бъдещето" е документална лента за пътят, подчинен на философията, изповядвана от трима ентусиасти.

 

 

През 2016 г. се преплитат пътищата на легендарния български волейболист Владимир Николов с тези на Атанас Гаров и Давид Давидов, за да поставят началото на успешно партньорство – най-новата история на волейболен клуб Левски.

"История на бъдещето" на продуцента Иван Петров е разказ за партньорство между група ентусиасти, които са решили да покажат как през общата си любов към волейбола могат да изградят нещо наистина значимо в европейски и световен мащаб.

Не го пропускайте - по RING на 18 и 19 май.