на живо

Антонио Касано срещу Кристиано Роналдо: Какъв е скандалът с тези двамата?

Всичко започна от едно изказване

 

Нов скандал се завихря в световния футбол! Главни герои в него са Кристиано Роналдо и Антонио Касано. 

От няколко дни тези двамата са тема номер 1 в медиите в Испания. Те не са играли заедно, не са делили една съблекалня, дори може да кажем, че, когато кариерата на Касано залязваше, звездата на Роналдо изгряваше. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Но! Това не пречи на италианеца да разкрие какво мисли за носителя на 5 награди "Златна топка"! 

Снимка: Reuters

"Кристиано Роналдо не знае как да играе футбол. Не ми пука, ако ще да има 3000 гола. Каква е целта му? Само гол, гол, гол! Футбол играеха и играят Игуаин, Левандовски, Бензема, Агуеро, Ибрахимович, Суарес...", заяви преди дни в подкаст Касано. 

 

Роналдо, който играе в момента за Ал Насър в Саудитска Арабия и има в колекцията си шампионски титли на Англия, Испания, Италия и е печели Шампионска лига 5 пъти, явно се е засегнал. 

Снимка: Reuters

Пред "Марка" Касано заяви, че португалецът се е свързал с него лично и му е заявил, че смята изказването му за проява на неуважение. След това му изпратил списък на всички отличия, които е спечелил.

Снимка: БГНЕС

"Казах му, че не съм показал уважение, защото не го харесвам", разказа италианецът, който може да се похвали само с по една титла на Испания и Италия. 

 

Роналдо очаквано не се забърка публично в тази размяна на реплики. Това направи сестра му Елма, която в социалните мрежи коментира изказването на критика на португалеца.

 

"Не познавам този човек и не ме интересува, но, ако Кристиано не знае как да играе и вкарва по 900 гола, представете си какво щеше да прави, ако знаеше"