на живо

"Бекъм е съотборникът ми с най-лоша прическа и най-грозни дрехи"

Роберто Карлош не е впечатлен от стила на бившия капитан на Англия

Бившият капитан на Англия и Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм винаги е бил сред модните икони в спорта. Цяло едно поколение подражаваше на външния вид на известния футболист. Оказва се, че един от неговите съотборници не е съгласен!

Бекс и Роберто Карлош играха рамо до рамо в Реал Мадрид в периода 2003-2007 г. Наскоро бразилецът беше гост в Англия за откриването на нов спортен център. Запитан кой е съотборникът му с най-безумни дрехи и най-лоша прическа, Карлош отговори без да се замисля: "Бекъм".

След като видя шока в очите на събралите се фенове, бразилецът добави, че се шегува. 

Дейвид Бекъм винаги е диктувал модата заедно със съпругата си Виктория, която в момента е един от най-успешните дизайнери в момента. 

Но в годините англичанинът е имал и модни провали като кожените якета в стил "Матрицата", които носеха с Виктория през 1999 г. или полата, с която се появи на среща с жена си по време на световното през 1998 г.

В прическите Бекс дълго време диктуваше модата, но припомняме и лошите му избори - "петела" от 2001 и плитките от 2003 г. Както и онова платинено русо недоразумение на главата му от 2007 г.