на живо

Деле Али купонясва с райски газ и текила

Бившият английски национал може да загази още по-сериозно

Кариерата на Деле Али може да се утежни още повече. Играчът на Бешикташ е на път да се забърка в сериозен проблем.

В интернет се появи снимка, на която се вижда как англичанинът вдишва балони, пълни с райски газ. Атакуващият полузащитник е в компанията на свои приятели, а на фотото се вижда още количество текила и газови туби. Според информацията вдишването на райски газ от балон е популярен метод за приемането на наркотика, известен още като хипи крек.

Не ясно кога и къде е направена снимката. Тя бе споделена първо в социалната мрежа Be Real, а след това се оказа разпространена и в другите социални медии. Това със сигурност не се хареса на неговите фенове, които определиха случващото се за падение. Снимката бе публикувана, малко след като британското правителство реши да обяви за незаконно притежанието на райски газ.

Последните месеци не са никак леки за 26-годишния играч, тъй като трябваше да се бори с редица контузии, които повлияха сериозно на формата му. През настоящия сезон игровото време на футболиста драстично намаля, след като не оправда очакванията на старши треньора Шенол Гюнеш. На сметката си Али има 13 мача и само 2 гола.

В края на август Али бе преотстъпен в редиците на турците до края на кампанията от Евертън. Преди това бившият английски национал бе част от Милтън Кейнс Донс и Тотнъм.