на живо

Джорджина в болница! Какво е състоянието ѝ? (СНИМКА)

Половинката на Кристиано Роналдо с благодарствени думи

Getty Images
 

Дамата на сърцето на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, е била приета в болница. Това разкри самата тя с публикация в социалните мрежи. 

Джио разказва, че е прекарала 4 дни под строго медицинско наблюдение в заведение в Риад заради пневмония. 

Тя вече е вкъщи, където продължава да се възстановява. 

"Най-накрая вкъщи! Прекарах 4 дни в болница с пневмония. Вече съм по-добре, но все още се възстановявам вкъщи, заедно със семейството си. Изказвам огромни благодарности на служителите, лекарите, сестрите и всички в болницата, които се грижиха много добре за мен и съм им признателна. Благодаря за добрия престой!", пише Джорджина. 

 

От снимката се вижда, че тя продължава да носи абокат, но вече е вкъщи. 

Испанските медии веднага забелязаха един интересен детайл - картичката до огромния букет не е подписана от Роналдо, а от най-големия му син Кристиано-младши. 

Всъщност Джорджина е майка на две от децата на Роналдо - Алана-Мартина и Бела-Есмералда. Другите 3 - Младши и близнаците Ева и Матео са от сурогатни майки. Въпреки това те възприемат изкусителната брюнетка като своя майка. Поне така се вижда от биографичния сериал, посветен на живота ѝ. 

 

Джорджина и Роналдо са заедно от 2017 г. насам. Преди повече от година тя трябваше да роди близнаци, но само едното бебе оцеля - Бела. 

Снимка: Getty Images

Роналдо игра в последния мач на Ал Насър, докато любимата му е била в болница. Португалецът и съотборниците му победиха с 1:0 Естеглал Техеран. 

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK