на живо

Кабаков спаси отбора на Роналдо

Българският съдия свири дузпа в 95-ата минута

Lap.bg
 

Георги Кабаков ръководи мача между Ал Холуд и Ал Насър от първенството на Саудитска Арабия. Двубоят приключи 3:3, след като гостите изравниха от дузпа в петата минута на добавеното време.

Българският рефер се размина с шанса да ръководи мач с участието на Кристиано Роналдо, който пропусна срещата.

Домакините поведоха в 12' с гол на Мизиан Маолида след груба грешка в защитата на Ал Насър. Изравнителното попадение падна малко по-късно, когато Аймерик Лапорт беше точен с глава - 1:1.

В 24' красива многоходова атака на гостите завърши с попадение на Андерсон Талиска - 1:2. В 28' обаче Маолида вкара за 2:2.

 

В средата на второто полувреме Джаксън Мулека доближи Ал Холуд до победата, но тя се изплъзна на новака в елита в самия край на мача.

Футболист на домакините докосна топката с ръка в наказателното поле и след консултация с VAR Георги Кабаков посочи бялата точка. Талиска не сгреши, разписвайки се за крайното 3:3 в 95'.

Ал Насър беше в серия от 7 поредни победи. След издънката срещу един от аутсайдерите в първенството, Роналдо и компания са трети с 18 точки. С по 21 на първите две места са Ал Хилал и Ал Итихад.

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK