на живо

"Как може една жена да каже на мъж, че не е прав?"

Джиджи Бекали скандализира със сексистко изказване

Президентът на ФКСБ Джиджи Бекали за пореден път се забърка в скандал. Този път на неговата мушка са... жените във футбола.

След като неговия тим победи Ботошани с 3:2, бизнесменът изсипа куп критики към Кристина Трандафир, която отговаряше за ВАР по време на срещата. Именно след нейна намеса бяха показани два червени картона за футболисти на ФКСБ.

"Харесвам главния рефер. По лицето му личи, че е добър човек. Но добрите мъже биват тъпкани във футбола. Допусна една малка грешка, но и това се случва", започна сравнително спокойно Бекали, а след това гневът му се отприщи:

"Всичко се разпада обаче, когато жена ръководи мъжки мач. Женският футбол е за жени, мъжкият - за мъже. Тази само ако имаше мозък... Но нали знаете, няма какво друго да очакваме, тя е жена! Съдиите на терена си свиреха добре, но тогава тя се намеси и... два червени картона", редеше познатият футболен собственик. 

"Как може една жена да каже на някой мъж, че не е прав? Та тя е направена от реброто на мъжа!", беше обобщението на Бекали.