на живо

Кой ще вземе "Златната топка"? (АНКЕТА)

Всичко най-интересно от Париж в "Спортен нюзрум" и в нашия сайт!

 

Денят е понеделник, 28 октомври! Голямото световно събитие не са изборите у нас, а... церемонията по връчване на "Златната топка"!

Нея може да я гледате пряко по bTV Action, на платформата VOYO.BG, на нашия сайт btvsport.bg и в приложението ни BTVNOVINITE от 21:45 ч. Още в 21:00 ч. на btvsport.bg ще може да видите на живо как големите футболни звезди пристигат на червения килим пред театъра на Шатле, а отново там ще са и всички отзиви от победителите след церемонията. 

Фаворитите за приза са трима, като най-често за победител е спряган Винисиус Жуниор от Реал Мадрид. Сред възможните победители са и съотборникът му Джуд Белингам, както и Родри от Барселона. 

Кой ще спечели "Златната топка"?

Сред номинираните са още Килиан Мбпе, Хари Кейн, Арлинг Холанд, Ламин Ямал, Фил Фоудън... Но за тях се смята, че ще бъдат по-назад в класирането от върха до 30-то място. 

Снимка: uefa.com

Въпреки това ги очакваме на червения килим с половинките им! 

 

А там мерките за сигурност ще бъдат "драконовски", както се казва. Очаква се хиляди фенове да пристигнат в центъра на Париж, пред театъра на Шатле, за да зърнат за кратко любимците си. 

Местните власти са насочили голям ресурс за охрана на събитието. То ще бъде по-пазено от олимпийските игри, които се проведоха във френската столица преди месеци. 

Снимка: Reuters

На церемонията ще бъдат раздадени още награди за най-добри при дамите, за най-добри треньори и отболи при мъжете и жените, за най-добър млад футболист, за най-добър вратар. 

 

Кой ще грабне призовете?

Гледайте нашето пряко предаване от церемонията по връчване на "Златната топка" по bTV Action, на платформата VOYO.BG, на нашия сайт btvsport.bg и в приложението ни BTVNOVINITE от 21:45 ч.

В 21:00 ч. в сайта btvsport.bg се включваме пряко от червения килим в Париж, а след церемонията там може да гледате всички отзиви! 

Последвайте btvsport.bg за още новини във VIBER

Още видео и снимки от btvsport.bg и в INSTAGRAM

Още горещи теми от от btvsport.bg и във FACEBOOK