на живо

Не е Винисиус! Ето кой печели "Златната топка"

Церемонията гледайте от 21:45 ч. тук, по bTV Action, на VOYO.BG, както и в приложението ни BTVNOVINITE

 

Обрат! По последни информации звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор няма да спечели "Златната топка" тази вечер. Най-ценното индивидуално отличие във футбола ще отиде при Родри от Манчестър Сити.

Церемонията можете да гледате тази вечер от 21:45 ч. пряко тук, по bTV Action, на VOYO.BG, както и в приложението ни BTVNOVINITE.

Още в 21:00 ч. на btvsport.bg ще може да видите на живо как големите футболни звезди пристигат на червения килим пред театъра на Шатле, а отново там ще са и всички отзиви от победителите след церемонията.

Авторитетният спортен журналист Фабрицио Романо съобщи, че Реал няма да изпрати своя делегация в Париж. Решението е взето лично от президента на клуба Флорентино Перес.

 

"Чао на "Златната топка": Реал и Винисиус отмениха пътуването за Париж", написаха от испанския "Марка", известен с връзките си в кралския клуб.

Родри, който спечели европейската титла и Висшата лига, може да стане първият испански носител на "Златната топка" от 1960 г. насам, когато призът е за Луис Суарес от Барселона. Преди това на два пъти - през 1957 и 1959-а кавалер на отличието е легендата на Реал - Алфредо Ди Стефано. 

Снимка: Reuters

На церемонията днес ще бъдат раздадени още награди за най-добри при дамите, за най-добри треньори и отболи при мъжете и жените, за най-добър млад футболист, за най-добър вратар.

Кой ще грабне призовете?

Гледайте нашето пряко предаване от церемонията по връчване на "Златната топка" по bTV Action, на платформата VOYO.BG, на нашия сайт btvsport.bg и в приложението ни BTVNOVINITE от 21:45 ч.

Кой ще спечели "Златната топка"?