на живо

Официално: Цеца Величкович е тъща на футболист. Баба хвана букета (ВИДЕО)

Сватбата беше в тесен семеен кръг

Официално: Цеца Величкович е тъща на футболист. Баба хвана букета (ВИДЕО)
 

Звездата на Севиля Неманя Гудел официално влезе в семейството на сръбската певица Цеца Ражнатович, позната у нас с моминското си име Величкович. 

Защитникът се врече във вярност на дъщерята на изпълнителката - Анастасия. Двамата са двойка от повече от година и даже преди няколко месеца подписаха в Испания, където живеят. 

Този път те са решили да се врекат във вярност и пред сръбските власти. Сватбата се състоя в дома на Цеца - луксозната вила в белградския квартал "Дедине", точно срещу стадиона на "Цървена звезда". 

Поканени бяха само най-близките на младоженците, а за венчавката се разбра от публикация в социалните мрежи на брата на Анастасия - боксьора Велко Ражнатович, който преди месец спечели бронзов медал на европейското първенство в Сърбия. 

Булката все пак хвърли букета, който попадна в ръцете на... бабата на съпругата на брат ѝ. Близо до хващане беше и самата Цеца, която е вдовица от 2000 г. , когато убиха мъжа ѝ Желко Ражнатович - Аркан - командир на паравоенна организация, действаща на територията на Босна и Херцеговина и Хърватия по време на разпада на Югославия.