на живо

Откриха "къртица" в съблекалнята на "Ювентус"

За феновете той е плъх и предател

Футболистът на "Ювентус" Матия де Шилио е подложен на унищожителни атаки от феновете на торинския клуб, след като се появи информация, че той е сътрудничил на прокурорите по време на разследването за финансови измами.

Както вече ви информирахме, "бианконерите" бяха наказани с отнемане на 15 точки заради различни съмнителни сделки, а има вероятност да бъдат санкционирани още по-драстично.

Официално играчите на "Юве" се отказаха от четири месечни заплати през 2020 г., за да помогнат на клуба да преодолее кризата, причинена от пандемията от CIVID-19. Това обаче беше историята за пред обществото. Играчите са знаели от самото начало, че ще получат пари под масата, което се потвърди и от съобщенията в WhatsApp, които капитанът Киелини изпратил до своите съотборници.

След като в медиите се появи информация, че Матия е "пропял", феновете го взеха на мушка, наричайки го "плъх" и "предател"...

"Мисля само за терена. Трябва да бъда съден въз основа на това, което правя по време на мач. Не съм направил нищо лошо. Винаги давам най-доброто от себе си за "черно-бялата" фланелка, защото за мен "Ювентус" е приоритет", защити се Де Шилио след мача със "Салернитана".