на живо

Съпругата на Дани Алвеш изтри всички общи снимки

Футболистът играе футбол в затвора и раздава автографи

Съпругата на Дани Алвеш Йоана Санс явно се е отрекла от него, след като известният футболист беше арестуван по обвинения в изнасилване.

Испанският модел премахна всички общи снимки на двамата съпрузи в Instagram, след като изрази болката си от случващото се в живота ѝ.

Веднага след обвинението тя подкрепи мъжа си и обяви, че не вярва на обвиненията, но по-късно излязоха сериозни доказателства и самият футболист призна изневярата си, макар че все още отрича обвинението в изнасилване.

Санс е заедно с Алвеш от 2015 г. и е втора съпруга на играча след краткотрайния му брак с Динора Сантана.

Дани е зад решетките в Барселона, след като млада испанка го обвини, че я е изнасилил в тоалетната на нощен клуб на 30 декември.

Футболистът не беше пуснат под гаранция и очаква разследването в затвора.

La Vanguardia пише тази сутрин, че „адаптацията му е образцова“. Според изданието, Алвеш, който беше арестуван на 20 януари, вече е изиграл първия си футболен мач игра с останалите затворници. Това се е случило миналия четвъртък. Междувременно той е раздал и няколко автографа зад решетките.

Футболистът споделя килия с друг бразилец на име Коутиньо. Последният е бил бодигард на Роналдиньо и охрана в някои нощни клубове в Барселона.