на живо

"Секс с Бекс" - Най-лошият период в живота на Виктория Бекъм

Тръгва сериалът за бившия английски национал

 

Виктория Бекъм за първи път говори за болката, която е изпитала след предполагаемата афера на съпруга й Дейвид Бекъм.

Английската футболна звезда също така разкри как бракът им е бил под заплаха, след като той е бил обвинен, че има извънбрачна връзка, докато е играл за Реал Мадрид през 2003 г.

Бившата певица, а сега моден дизайнер, е откровена в новия документален филм на Netflix - "Бекъм", че това е бил най-трудният период и че именно тогава е била "най-нещастната в живота си".

"Имахме чувството, че светът е срещу нас. Ето как стоят нещата – ние се изправихме един срещу друг, ако трябва да съм напълно честна. Имахме само себе си. Въпреки това, когато бяхме в Испания, не изглеждаше, че наистина сме само аз и той", казва Виктория и добавя:

"И това е тъжно. Дори не мога да ви опиша колко трудно ми беше и как ми се отрази. Беше кошмар. Беше абсолютен цирк, а всички обичат, когато циркът идва в града, нали? Освен ако не си в него. Това беше най-нещастният период в целия ми живот."

Жената, с която Дейвид е имал афера, не е посочена в документалния филм от четири части, който вече е достъпен за гледане, но са показани заглавия на вестници от времето, включително и това, което гласи: "Секс с Бекс".

48-годишният бивш футболист описва ефекта, който репортажите са имали върху любимата му, за която е женен от 1999 г.

"Имаше някои ужасни истории, с които беше трудно да се справим. Това беше първият път, когато аз и Виктория бяхме под такъв натиск в брака."

На въпроса на режисьора Фишър Стивънс как двойката е "оцеляла", той каза:

"Всеки път, когато се събуждахме, чувствахме, знаете ли, че има и нещо друго...Имаше дни, в които си мислех: "Как ще отида да тренирам? Как ще отида в базата и ще изглежда, че всичко е наред?" Чувствах се зле физически всеки ден, още щом отворех очи."

В лентата Дейвид хвали съпругата си за това, че се е примирила с неговия "егоизъм" в кариерата му, която включва и преминаване в ЛА Галакси през 2007 г.

"Там се отървах от болката. Някой веднъж ми каза, че Лос Анджелис е като рехабилитация за известни хора. Затова винаги виждаме хора да се разхождат из Малибу с Ugg ботуши и спортни панталони!", споделя Виктория.