на живо

Снимат "Последния танц" на Клоп в Ливърпул

Нека всички видят защо този клуб е толкова специален, коментира германецът

Снимат "Последния танц" на Клоп в Ливърпул

Последните шест месеца от ерата на Юрген Клоп в Ливърпул ще бъдат увековечени в документален филм, обявиха от "Анфийлд".

Засега не е известно за коя филмова компания става въпрос, но се знае, че в следващия период камерите ще следят изкъсо всяко действие на германския стратег и неговите футболисти.

"Червените" дадоха "зелена светлина" на кинаджиите да реализират идеята да заснемат документален филм за последните месеци на вече легендарния треньор на пейката на славния британски клуб.

Снимка: БГНЕС

Наскоро Клоп обяви, че ще напусне Ливърпул през лятото, където е от осем години и половина и за които спечели всички възможни титли.

"Тъй като това ще бъде последният ми сезон в клуба, реших, че би било хубаво да дам на феновете рядка възможност да видят какво се случва зад кулисите и да станат свидетели на това, което прави този клуб толкова специален, коментира самият Клоп.

Снимка: БГНЕС

Това не е първият път, когато сезон на "червените" ще бъде запечатан на лента, след поредица от шест серии, обхващаща сезон 2012/13, когато начело на отборът е Брендън Роджърс.