на живо

"Талантливи са, но не знам дали синовете на Роналдо ще станат футболисти"

Кристиано е много любящ, забавен, грижовен, разказва Джорджина

"Талантливи са, но не знам дали синовете на Роналдо ще станат футболисти"

Годеницата на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, отново е в центъра на вниманието.

Красавицата изгря на корицата на известното списание "Hia" на арабски. Всички естествени дадености и извивки на знойната брюнетка са подчертани до най-малкия детайл. Чаровна е, но преди всичко дискретна.

В интервю за арабското издание жената, пленила сърцето на футболната икона в Саудитска Арабия, разказа за това как се е адаптирала към живота в страната, за връзката си с великия португалец и техните деца.

"В Саудитска Арабия следвам местния стил и култура, съчетавайки ги с моя собствен. В Рияд има много дейности и места, на които да се забавлявате със семейството. Обичаме да разглеждаме града, да посещаваме различни ресторанти, търговски центрове и да се разхождаме. Обичаме и се наслаждаваме на местната култура", откровена е 30-годишната испанка, родена в Буенос Айрес.

"Кристиано е много любящ, забавен, грижовен и прекрасен баща. Той се смее и играе с нашите деца и обича да ги учи на нови неща."

Джорджина говори и за децата, като специално похвали синовете си и им предрече футболна кариера.

"Наистина Роналдо-младши и Матео имат отлични качества и умения, които ще им позволяват да станат професионални футболисти. Разбира се, ако искат. Не зная на какво ще се спрат. С Кристиано ще сме много щастливи, каквото и да изберат. Децата ни се гордеят, че имат баща, който ги подкрепя и им помага", обясни Джорджина.