на живо

Във фитнеса: 235 кг не могат да се опрат на Джорджина (СНИМКИ)

В темпото на Кристиано Роналдо

Във фитнеса: 235 кг не могат да се опрат на Джорджина (СНИМКИ)

С какъвто се събереш, такъв ставаш. Пример за това е красивата Джорджина Родригес. Любимата жена на Кристиано Роналдо показа завидна форма във фитнеса.

Не е тайна, че португалската звезда е в топ форма и на 39 години именно заради тежките тренировки и специална диета.

Чернокосата красавица не остава по-назад.

Зашеметяващата испанска, родена в Буенос Айрес, публикува снимки от фитнес залата, където изтласква с крака 235 килограма! Невероятна тежест, която показва перфектното ѝ физическото състояние.

Кристиано и Джорджина се запознаха в Мадрид през 2016 г. , когато португалецът носеше фланелката на Реал Мадрид. Преди това петкратният носител на "Златната топка" делеше едно легло с руския топмодел Ирина Шейк.

Джио си спомни първата си среща с Кристиано Роналдо:

"Срещнахме се за първи път в бутика на Gucci, където работех като продавач-консултант. Няколко дни по-късно се срещнахме отново, на събитие за друга марка. Беше любов от пръв поглед.

Тогава Джорджина е на 21 години. Тя е родена в Аржентина, но в ранна възраст се мести с майка си и сестра си в малкото градче Уеска в Северна Испания. А оттам в Мадрид, защото искала да се реализира в танците и моделството.

За първи път публично Кристиано Роналдо се появи с Джорджина през януари 2017 г. в Цюрих на церемонията по връчването на "Златната топка".