на живо

"Влюбен е в жена, която не е Антонела": Какво се случва с Меси? (ВИДЕО)

Жената на Сеск Фебрегас брани семейството на световния шампион

Съпругата на Сеск Фабрегас Даниела Семаан категорично отрече информация, тръгнала от Бразилия, че Лионел Меси е изневерил на жена си Антонела Рокуцо.

Direto Do Miolo публикува в платформата X в петък вечер, че 15-годишната връзка на Меси и Рокуцо е изправена пред "най-голямата криза" досега.

Изданието се позовава на източници, според които звездата на Интер Маями е имал връзка с аржентинската журналистка София Мартинес и бракът му е на ръба на пропастта.

Снимка: https://www.instagram.com/antonelaroccuzzo/

Семаан, който редовно ходи на почивка с Меси и Рокуцо и е особено близка с двойката, настоява, че спекулациите са неверни.

В отговор на публикация в Instagram тя пише: "Каква е тази публикация, която няма смисъл.. и няма нищо вярно!".

Меси и Антонела се познават от деца. Те се ожениха през 2017 г. и имат трима сина: Тиаго, Матео и Чиро.

Притеснителни новини обаче идват и от родината на световния шампион Аржентина, където още миналия месец се появиха информации, според които Меси е "влюбен в жена, която не е Антонела".

Веднага започнаха спекулации дали става въпрос за Мартинес заради "онзи поглед", който той й хвърли по време на интервю на церемонията по връчването на "Златната топка".

Мартинес беше в заглавията и по време на Мондиал 2022 в Катар. След победата на "албиселесте" на полуфинала над Хърватия, Мартинес интервюира Лионел, а разговорът завършва с нейните думи: "Последното нещо, което искам да ви кажа, не е въпрос, а просто, че финалът на световното наближава и със сигурност всички ние аржентинците искаме да спечелим купата.

Просто искам да ви кажа, че независимо от резултатите, има нещо, което никой не може да ви отнеме и това е фактът, че резонирате с аржентинците, всеки един. Говоря сериозно.

Няма дете, което да няма фланелката на вашия отбор. Без значение дали е фалшива или истинска.

Снимка: Getty Images

Наистина оставихте своя отпечатък в живота на всеки и това за мен е отвъд спечелването на която и да е титла.

Никой не може да ти вземе това и това е моята благодарност за такова щастието, което носиш на много хора.

Снимка: Instagram

Надявам се да приемете тези думи в сърцето си. Това е по-важно от спечелването на златните медали. Благодаря ви, капитане", не скри вълнението си Мартинес.