на живо

Жертвата на Хакими: Покани ме в дома си и започна да целува гърдите ми

Десният бек на ПСЖ все още е на свобода, но под полицейски надзор

Френската прокуратура официално обвини мароканския национал Ашраф Хакими в изнасилване.

Десният бек на ПСЖ все още е на свобода, но под полицейски надзор и няма право да влиза в контакт с предполагаемата жертва.

Френските медии съобщиха, че 24-годишната жертва на изнасилване е дала показания пред следователя в неделя, 26 февруари.

По думите й тя е поддържала връзка с Хакими чрез съобщения в Instagram от 16 януари, но не са се виждали до 25 февруари.

Тогава Хакими изпратил кола на Uber да я вземе и да я отведе до дома му. По това време съпругата му Хиба Абук и двете им деца са на почивка в Дубай.

И тук нещата излизат извън контрол. Според предполагаемата жертва, играчът „я целунал по устата, вдигнал дрехите й и целунал гърдите й въпреки нейния отказ“.

Тя казва също, че футболистът е опипал слабините й, а в опит да прекрати болезнената сцена, момичето дори е ударило футболиста.

Адвокатът на играча е на мнение, че обвиненията са неоснователни и че клиентът му тренира нормално с ПСЖ, а обкръжението му е "на негова страна".

Треньорът на парижани Кристоф Галтие не пожела да коментира ситуацията около мароканеца.

Според ESPN защитникът ще може да продължи да играе за клуба си.

Той носи екипа на ПСЖ от 2021 г. Играл е още за Реал Мадрид, Борусия Дортмунд и Интер. Спечели Шампионската лига през 2018 г., шампион е на Италия (2021) и на Франция (2022).