на живо

Златан се сбогува, но всички говорят за Максимилиан (ВИДЕО)

Ибрахимович-младши прикова вниманието в ложата в Стокхолм

Златан се сбогува, но всички говорят за Максимилиан (ВИДЕО)
 

Доколкото познаваме Златан Ибрахимович, той не обича да му "крадат" вниманието. И би се разбеснял, че друг да е по-обсъждан от него, особено на прощаването му с шведския национален отбор. Но този път няма страшно. Тъй като човекът, който прикова внимание, също е Ибрахимович. 

Бившият вече футболист изгледа загубата с 0:3 на своята Швеция от Сърбия в приятелски мач от трибуните в Стокхолм. Той беше в компанията на дългогодишната си спътница в живота Хелена и големия им син Максимилиан. 

Именно младият Ибрахимович се превърна в сензация в социалните мрежи! 

Максимилиан ще стане на 18 години през септември и за щастие е взел повече от чертите на очарователната му майка. Няма го острия отличителен нос на баща му, а косата му е руса, подчертана от още по-светли кичури. 

Снимка: Getty Images

Златан Ибрахимович и Хелена не обичат да се показват в социални мрежи и пазят ревниво личния си живот. Наскоро вече бившият футболист разкри, че те винаги са се държали като нормално семейство - любимата му върши домакински задължения, а Максимилиан и Винсент ходят на училище с велосипеди. 

В момента Макс Ибрахимович е част от школата на Милан - последния отбор, за който игра баща му на клубно ниво. Той има голям шанс скоро да се появи и в мъжкия тим на "росонерите". 

Снимка: Getty Images

Ибра-младши играе като ляво крило и нападател.