на живо

Гриша Ганчев избра идеалните 11 на Лудогорец

Боби титуляр, Наско резерва

Lap.bg

Гриша Ганчев не пропусна да подходи с ирония след края на сезона в Първа Лига. Финансовият благодетел на ЦСКА определи най-добрия състав на Лудогорец.

Бизнесменът използва своя официален профил в Instagram, където честити 12-та поредна титла на Лудогорец. Той публикува колаж, в който присъстват двама футболисти на разградчани, докато част от останалите позиции са заети от ръководни фактори в родния футбол, сред които и президентът на БФС – Борислав Михайлов.

Снимка: Lap.bg

Футболът е игра за джентълмени и заради това искам да поздравя актуалния шампион на България“, написа Ганчев.

На вратата очаквано е Борислав Михайлов, а защитата в идеалния състав е формирана от Атанас Караиванов, Виктор Кашай, Юри Кучев и Валери Апостолов. Шефът на съдийската комисия е избран за капитан. Красен Георгиев и Драгомир Драганов са опорни полузащитници.

Георги Кабаков е по дясното крило, а Кирил Десподов по лявото. Георги Караманджуков е позициониран зад нападателя, който е Игор Тиаго.

На резервната скамейка Ганчев поставя бившия премиер Бойко Борисов, както и мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков. Там са още Христо Крушарски, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Волен Чинков и Георги Гинчев. За дублиращи отбори на този състав собственикът на „червените“ посочва Локомотив Пловдив и Левски.

Снимка: Lap.bg

Както знаем, „орлите“ триумфираха срещу Черно море с 1-0 в последния пети кръг от плейофите и финишираха на върха с 85 точки. „Армейците“ пък спечелиха Вечното дерби след 2:0, но това се оказа недостатъчно, тъй като останаха на второто място с 84.