на живо

100 000 в Мадрид! И това не е всичко! (ВИДЕО)

Феновете на "Тотнъм" и "Ливърпул" чакат заедно финала в Шампионската лига

Reuters

Близо 100 000 фенове на "Тотнъм" и "Ливърпул" атакуваха Мадрид! Любимите им отбори ще се изправят един срещу друг в най-важния мач през сезона - финала на Шампионската лига. 

Срещата може да гледате пряко по bTV Action от 21:00 ч. на 1 юни!

Въпреки очакванията за сблъсъци между двете агитки, за такива в момента не се съобщава от страна на полицията в Мадрид. От там разкриха, че са провели акция за конфискуване на фен артикули, но за други инциденти, включващи гостите на града, данни няма.

Всъщност и снимките от испанската столица показват приятелски отношения между англичаните. Почитатели на "Тотнъм" и "Ливърпул" не спорят, а се прегръщат и заедно се забавляват в очакване на мача. 

Снимка: Reuters

За опазването на реда са мобилизирани огромна част от полицаите. Те обаче по-скоро следят дали някои от феновете не купува или продава билет за мача. Цената на пропуските "на черно" достига умопомрачителните 14 000 паунда. Не всички от тях обаче са реални, тъй като се появиха и фалшиви.

Снимка: Reuters

Кои от феновете ще са по-щастливи утре (1 юни)? Тези на "Тотнъм" или тези на "Ливърпул"? Отговорът от 21:00 ч. пряко по bTV Action!