на живо

Фил Невил в София: Светът се нуждае от усмивки (ВИДЕО)

Тук сме, за да помогнем и да зарадваме хората, добави легендата на "Манчестър Юнайтед"

Lap.bg

Първият звезден гост на Димитър Бербатов вече е у нас! Фил Невил пристигна в България, за да се включи в мача на 14 юни, който може да гледате пряко по bTV Action от 18:00 ч.

Запитан от репортера ни Иван Боянов дали е готов за утрешния мач, Невил заяви, че не е, защото вчера е играл в подобна среща, а преди седмица взе участие и в благотворителния двубой, организиран от бившия му съотборник в "Манчестър Юнайтед" Майкъл Карик.

"Играл съм срещу Бербатов много пъти. Той е последният, когото искам да пазя. Има характерен стил. Не изглежда бърз, нито пък тича бързо, но всъщност е пъргав. Брилянтен футболист."

„Сега Камата е по-бавен, но пак е страхотен футболист. Щастлив съм, че не трябваше да играя срещу Камата преди 20 години. Утре за първи път ще се изправя срещу него. Това е удоволствие, това е едно от мечтите ми“.

"Хубаво е, че хората ще могат да видят толкова звезди накуп, при това за добра кауза. Все повече легенди се включват в подобни мачове, за да зарадват публиката и в същото време да помогнат на нуждаещите си. Живеем в свят, който се нуждае от повече усмивки."

По-малкият от братята Невил е в България за втори път. Първият е на 9 юни 1999 г., когато Англия ни гостува в мач от квалификациите за Евро 2000. Срещата завършва с равенство 1:1.

Тагове:

@