на живо

Комично: Новият в Левски без обукви, Гонзо му купува нови (ВИДЕО)

Либан Абди не е имал време да събере багажа си

levski.bg

Най-новият футболист на Левски Либан Абди попадна в изключително любопитна и странна ситуация, часове след като се присъедини към лагера на "сините" в Турция. Сомалийският атакуващ полузащитник се оказа без футболни обувки и се наложи такива да бъдат закупени със средства, осигурени от спортния директор на клуба Георги Иванов. Причината Абди да не разполага  с основна част от екипировката на всеки професионален футболист е, че той е пристигнал в Анталия по най-бързия начин и не е имал възможност да събере своя багаж от жилището си в турския град Ризе. 

Именно Георги Иванов е настоявал сомалиецът да се включи в подготовката на тима веднага, за да може да се сработи по-лесно с останалите футболисти и да вземе участие в днешната контрола със Спартак (Миява), която ще бъде излъчена пряко тук на btvnovinite.bg от 15:30

След днешната среща Либан Абди ще получи възможност да пътува до Ризе и да вземе своите вещи. Така след края на лагера той ще се прибере с отбора директно в България. Още подробности в репортажа на нашия пратеник в Анталия Йордан Георгиев.