на живо

"Реал" Мадрид – "Севиля" НА ЖИВО

Краен резултат: "Реал" Мадрид - "Севиля" - 3:2 (ВИДЕО)

Край на мача: "Реал" Мадрид - "Севиля" 3:2. "Белите" печелят Суперкупата на Европа за трети път в своята история.

119' - Гоооооооол! 3:2 за "Реал"! "Белите" отново нанасят късен удар на съперника си. Дани Карвахал е автор на попадението.

115' - Ако "Севиля" триумфира причината ще е вратаря Рико. Отново той е между играчите на "Реал" и победния гол. Карвахал центрира към Хамес Родригес, който стреля, но Рико се намесва.

113' - "Реал" продължава да напада. Бензема стреля... встрани от целта.

111' - Лукас Васкес се озова сам срещу Рико. Отново обаче блестяща изява на стража на андалусийци!

108' - Страхотен шанс за "Реал"! Бензема намира отлично Хамес Родригес, който опитва мигновен удар, но е блокиран от стража Рико. Аплодисменти за вратаря на "Севиля"!

105' - Край на първото продължение: 2:2 в Трондхайм.

102' - Едва ли някой от двамата треньори - Зинедин Зидан и Хорхе Сампаоли, е искал мачът да се реши след 120 минути футбол. Такова натоварване в ранен етап на сезона е полезно за кондицията на играчите, но и повишава значително риска от контузии.

99' - Отменен гол на Серхио Рамос. Повторенията показват, че няма засада, така че би трябвало попадението да не е зачетено заради фаул в нападение. 

98'- Червен картон за Тимъти Колоджейчак! "Севиля" остава с 10 души. Бившият младежки национал на Франция направи закъснял шпагат в краката на Лукас Васкес от "Реал" и главният съдия му показа втори жълт, респективно червен картон. 

93' - Отново Бензема е в основата на мадридска атака. Пареха обаче избива в последния момент.

92' - Окриленият "Реал" атакува. Бензема навлиза в наказателното поле на противника и стреля, но стражът на "Севиля" Рико е на висота.

91' - Начало на първите 15 минути от продълженията.

Край на редовните 90 минути. На стадион "Леркендал" ще има продължения!

90+' - Гооооол! 2:2! Капитанът на "Реал" Серхио Рамос засича центриране на Лукас Васкес и наказва бившия си клуб. 

90' - Четири минути добавено време.

89' - "Севиля" владее топката и при всеки точен пас на техен футболист от трибуните се чува "Оле!". В момента андалусийци се наслаждават на играта.

87' - По същия начин в жълто е декориран и Асенсио.

84' - Именно Карвахал спира контраакция на "Севиля" с нарушение. Жълт картон за десния бек на "Реал".

82' - Шанс за "Реал". Дани Карвахал се измъква от андалусийската защита и отправя удар... Рико обаче успява да избие.

 

79' - Времето тече, а "Реал" е близо до разочароващо начало на кампанията. Все пак трябва да се отбележи, че мадридчани имаха повече национали на Евро 2016 и като цяло са в по-ранен етап на предсезонната си подготовка от "Севиля".

75' - Двамата треньори реагират на промяната в резултата. Хамес Родригес на мястото на Матео Ковачич за "Реал", Матиас Краневитер вместо Висенте Ибора за "Севиля".

73' - Пет минути след влизането си в игра Коноплянка вкарва, Украинският национал се разписва от бялата точка - 1:2.

71' - Дузпа за Севиля! Рамос фаулира Витоло в наказателното поле и главният съдия Мазич отсъжда наказателен удар в полза на "Севиля".

68' - Промяна и в състава на символичните гости. Хорхе Самаполи пуска в игра Йевхен Коноплянка, а на пейката сяда Лусиано Вието. 

66' - Зидан осъществява втора смяна - Модрич на мястото на Иско.

64' - Пред Бензема веднага се открива страхотна възможност да върне аванса на "Реал". Той опитва да засече опасно центиране в пеналта на "Севиля", но е блокиран от бранител на съпернмика. При последвалия корнер Рамос стреля с глава, но Рико е на висота. 

62' - "Реал" Мадрид се изтегли в своята половина. Смяна в състава на "белите". Френският нападател Карим Бензема, за когото се смяташе, че дори няма да попадне в групата за срещата поради контузия, влиза на мястото на Алваро Мората. Изглежда травмата на Бензема не е била толкова сериозна.

58' - Асенсио не спира да тормози защитата на "Севиля". Андалусийци с мъка успяват да спрат поредния му пробив по фланга.

55' - Отлична възможност за "Реал". Асенсио отново прави рейд по лявото крило, след което връща към Иско. Последният залъгва бранител и стреля... рикошет и топката преминава на сантиметри от целта.

54' - "Севиля" продължава да владее топката повече от "Реал". Това не се случва често в мачове на кралския клуб. В момента статистиката показва сериозно превъзходство на "Севиля": 62 % - 38%.

51' - Смяна в състава на "Севиля". Излиза Даниел Карисо, а на негово място в игра вече е Адил Рами.

49' - Лукас Васкес опитва да изкопира гола на Асенсио. Крилото на "Реал" пробива и стреля, но топката преминава мноого далеч от целта.

48' - Стартът на вторите 45 минути рязко контрастира с онова, което се случи преди почивката. Сега има предимно битка в средата на терена, като "Севиля" се радва на повече владение на топката.

46' - Начало на втората част. Сампаоли и Зидан залагат на непроменени единайсеторки.

45' - Край на първото полувреме: "Реал" Мадрид - "Севиля" 1:1

41' - "Севиля" изравнява - 1:1! Логичното се случи. Първи гол с екипа на андалусийци за привлечения през лятото от италианския "Палермо" - Франко Васкес. Асистенция на Витоло.

40' - Първи жълт картон в мача. Получава го Витоло от състава на "Севиля".

34' - Вече можем да кажем, че "Севиля" осъществява натиск. В последните 10 минути андалусийци не спират да атакуват. Ролите се размениха и сега "Реал" се брани. Лошото време пречи на играта. Дъжд се сипе на стадион "Леркендал", а мокрият терен не позволява на двата тима да комбинират бързо.

30' - Импулс в играта на възпитаниците на Хорхе Сампаоли. Този път Даниел Карисо стреля извън границите на наказателното поле. Кико Касийя обаче е на място.

27' - Възможност за "Севиля" да изравни. Франко Васкес центрира отлично към включилия се в предни позиции бранител Мариано, но последният опитва удар от воле и атаката на "червено-белите" се проваля. Разочароващо изпълнение на защитника... 

25' - "Севиля" се активизира. Андалусийци ще се опитат да сложат край на лошата си серия в битката за Суперкупата на Европа. Те загубиха последните си два финала.

21' - "Реал" повежда - 1:0! Автор на попадението е Марко Асенсио. 20-годишният полузащитник преодоля Рико със страховит удар от около 25 м.

През лятото се завърна на "Сантиаго Бернабеу" след успешен престой под наем в друг тим от Примера дивисион - "Еспаньол".

17' - Темпераментният наставник на "Севиля" Хорхе Сампаоли не спира да нервничи по тъчлинията от няколко минути. "Реал" е без куп звезди, а "бяло-червените" все още не са отправили удар към вратата на Кико Касия...

12' - Двата тима действат твърде предпазливо, особено андалусийците. Досега липсват чисти положения пред двете врати, но определено старши треньорът на "Реал" Зинедин Зидан може е по-доволен от своите възпитаници. 

7' - Шанс за "Реал". Асенсио центрира и намира Рамос, който стреля опасно с глава, но топката е избита от Мариано.

6' - "Севиля" предпочита да се отбранява и разчита на контраатаки, а "Реал" има инициативата. Тимът на Зинедин Зидан изглежда особено опасен по фланговете.

3' - Мората е фаулиран и за "Реал" е отсъден пряк свободен удар. Иско го изпълнява, но не се стига до опасност пред вратата на "Севиля".

1' - Главният съдия Миларад Мазич от Сърбия дава начало на срещата.

Стартовите състави

Реал Мадрид: Касийя; Карвахал, Рамос, Варан, Марсело; Ковачич, Каземиро, Иско; Асенсио, Мората, Лукас Васкес

Севиля: Рико; Мариано, Пареха, Карисо, Коло; Франко Васкес, Нзонзи; Ибора; Кийотаке, Витоло; Вието

"Реал" Мадрид и "Севиля" се изправят един срещу друг в битка за Суперкупата на Европа.