на живо

Танцът на Ориана, която открадна сърцето на Дибала и живее в скучния Торино

Красивата аржентинка е модел, певица и актриса

Instagram

Тя танцува, пее и много обича Пауло Дибала от "Ювентус". Ориана Сабатини е звезда сама по себе си. Но откакто превзе сърцето на футболиста, броят на феновете ѝ се увеличава главоломно.

Блондинката обаче не ги разочарова. В последната си публикация тя танцува съблазнително, при това само по бански. 

Но всъщност коя е Ориана?

Оказва се, че аржентинката е доста известна в родината си. Тя е родена през 1996 г. в Буенос Айрес. Баща ѝ е бизнесмен, а майка ѝ е популярната актриса Катрин Фулоп.

От ранна детска възраст красавицата знае, че ще се развива в сферата на изкуството. Тя може да свири на пиано, пее добре и посещава театрална трупа. Дори прекарва две години в престижната Филмова академия в Ню Йорк.

На 13 години Ориана застава пред фотоапарата за първи път. Тя прави фотосесия заедно с майка си за известно аржентинско списание. След това стартира филмовата ѝ кариера с няколко сериала и теленовели. 

Докато красавицата се изявява на екрана, сърцето ѝ владее нейн колега и настояща звезда в платформата за споделяне на видеа "ЮТуб" - Хулиан Серано. Двамата обаче се разделиха през 2017 г. Тогава тя загърби телевизията и започна музикална кариера. 

С микрофон в ръка Ориана жъне успехи. Била е подгряващ изпълнител на Ариана Гранде и групата "Колдплей". Именно на концерт тя се запознава с настоящия си любимия си Пауло Дибала, с който изглеждат влюбени до полуда и живеят заедно в Торино. 

Ориана е изключително популярна в социалните мрежи, като в "Инстаграм" последователите ѝ са над 5,3 милиона!

Наскоро обаче се появиха слухове, че Дибала не оценява докрай своята половинка и дори ѝ е изневерил. Двамата отказаха да коментират слухове. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala)

Във видео в социалните мрежи Ориана показа, че двамата все още живеят заедно. Но беше категорична, че в Торино ѝ е скучно. Дали пък това не означава, че Дибала скоро ще смени "Ювентус" с друг тим?