на живо

Тервел честити рождения ден на Кобрата, пожела му световната титла

"Вярвам в теб и винаги ще бъда твоя опора!, написа по-младият от братя Пулеви

Боксьорът Тервел Пулев честити 39-ия рожден ден на брат си Кубрат и в социалните мрежи. А пожеланието е за нещо, което всички ние искаме да видим - победа на Кобрата срещу Антъни Джошуа в сблъсъка им за световната титла в тежката категория, без значение кога и къде ще се състои той.

"Честит рожден ден, братко! Бъди здрав и нека всичките ти мечти да се сбъднат. Начело с победа над световния шампион Антъни Джошуа! Вярвам в теб и винаги ще бъда твоя опора!", е посланието на Тервел в социалните мрежи.

В отговор Кубрат написа, че винаги ще бъде благодарен на родителите си, че има и "братче".

Двамата продължават да се подкрепят, а отскоро татко Тервел и чичо Кубрат тренират в залата с трето поколение боксьор от фамилията - 3-годишния Аспарух, който е син на по-малкия от братя Пулеви. Батко му - Калоян, също не пропуска заниманията.

Тервел е интерконтинентален шампион в полутежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), а Кубрат - задължителен претендент за пояса в тежка категория на Световната боксова федерация (IBF).

"Никога не съм мислил да се бия с Кубрат. Говорим си с уважение и никога не се заяждаме. Не вярвам да бъдем противници на ринга. Ако има мач между мен и брат ми, залагам за равенство. Поделяме си хонорара и ни вдигат ръцете и на двамата!", сподели Тервел в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV в края на април, добавяйки, че двамата могат да се "боксират" единствено с вилици, когато "опитват да докопат последния резен домат от салатата".

Тагове: