на живо

В "Бетис" са на принципа "Не е важно аз да съм добре, а "Севиля" да е зле" (ВИДЕО)

Футболистите не скриха радостта си от разгромната победа на "Барселона"

Getty Images

Късно снощи станаха ясни три от четирите полуфиналисти в турнира за Купата на краля в Испания. Към класиралия се от предния ден „Валенсия”, се присъединиха отборите на „Бетис” и „Барселона”. Мачовете и на двата отбора изобилстваха от драматични моменти, но не по-малко интересно се оказа и след тях.

А едно интервю на емблематичния играч на Бетис – Хоакин събра особено голямо внимание, благодарение на неподправените емоции, които на нас никак не са ни чужди.

„Бетис” тъкмо бе елиминирал „Еспаньол” след тежък мач с продължения. Докато Хоакин споделяше впечатленията си от срещата, големият съперник на „зелено-белите” - „Севиля” играеше срещу „Барселона” при общ резултат към момента 4:3. Останалите играчи на „Бетис” гледаха мача в съблекалнята отзад.

Възможността за севилско дерби на полуфинал бе напълно реална, но играчите на „Бетис” най-първосигнално показаха, че подобен вариант не е сред приоритетите им. Те недвусмислено изразиха чувствата си към градския съперник, изригвайки на 5-ия и 6-ия гол на „Барселона”. Всичко това мина на живо в ефир по време на футболното ток-шоу “El Chiringuito”.

Тази вечер ще стане ясен и последният полуфиналист за Купата на краля. „Реал” Мадрид гостува на „Жирона” с аванс от 4:2 след първия мач. Срещата може да гледате на живо по bTV Action от 22:30ч.