на живо

Защитник на "Лиепая": Няма място за подценяване, ще победим ЦСКА минимално

Едуардс Тиденбергс не очаква открита игра в реванша от Лигата на конференциите

Бранителят на "Лиепая" Едуардс Тиденбергс заяви пред bTV, че очаква утрешният реванш срещу ЦСКА от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите да бъде оспорван, като същевременно прогнозира минимален успех за своите.

"Червените" гостуват в Латвия след нулевото равенство на ст. "Българска армия" преди седмица. Мачът ще бъде завръщане на Стойчо Младенов начело на ЦСКА.

Снимка: Lap.bg

"Мисля, че ще бъде оспорван двубой. И двата отбора имат шансове за победа, така че няма да има открита игра. Силата на ЦСКА е в офанзивните футболисти. Някои от тях са много опасни и способни да отбележат по всяко време."

"Смятам, че "Лиепая" показа, че с дисциплинирана игра в защита на ЦСКА ще им бъде трудно. Силна страна на ЦСКА са феновете на тима."

Снимка: Lap.bg

"Ние сме организиран отбор от качествени футболисти. Целият тим работи задружно в атака и защита. Намираме се в средата на сезона и сме в отлично физическо състояние."

В "Лиепая" мислим само за мача в четвъртък. Подобни двубои могат да се развият по много начини, затова ние гледаме само към предстоящия. Уважаваме всеки противник и не може да се говори за подценяване, защото знаем колко опасен може да бъде отборът на ЦСКА."

"Не обичам да давам прогнози, но съм уверен в победата ни и според мен ще спечелим с 1:0.", завърши десният бек Тиденбергс.

Снимка: Getty Images

Тагове:

цска лиепая