на живо

Ослепителните половинки на звездите на "Реал" и ПСЖ (ВИДЕО)

В Деня на любовта обръщаме внимание на дамите, които владеят сърцата на футболистите

В Деня на любовта и часове преди мегасблъсъка в Шампионската лига между "Реал" Мадрид и ПСЖ решихме да обърнем поглед към нежните половинки на футболистите на двата гранда.

Започваме с домакините от "Реал" и техния вратар Кейлор Навас, чиято сватба с манекенката Андреа Салас през 2015 г. се превърна в събитие от национален мащаб в родината им Коста Рика. Тогава стотици фенове и представители на медиите посрещнаха двойката пред църквата в град Санта Ана. Любопитен факт е, че Кейлор и Андреа се запознават по време на църковна литургия през 2008 г.

Капитанът на Кралския клуб Серхио Рамос пък има връзка с красивата телевизионна водеща Пилар Рубио. Една от най-одумваните светски двойки в Испания има две деца, но все още не е минала под венчилото. Рубио, която е с осем години по-възрастна от Рамос, заяви наскоро, че би се оженила тайно по подобие на бившия вратар на "Реал" Икер Касияс и друга чаровна тв водеща Сара Карбонеро.

Голямата звезда на "Реал" – Кристиано Роналдо, също не е казал все още заветното "Да" на приятелката си Джорджина Родригес, която през миналата година дари португалеца с дъщеричка на име Алана Мартина. Самата Джорджина е родена в малкото испанско градче Хака, близо до френската граница, и в продължение на 15 години се изявява като балерина. Впоследствие става фотомодел и именно любовта й към модата я среща с Роналдо. Двамата се запознават по време на ревю в Мадрид и оттогава са неразделни.

В Париж – Града на любовта, също имат сериозни успехи на нежния фронт. След като изгуби титулярния си статут, вратарят на ПСЖ Кевин Трап се утешава с бразилския супермодел Изабел Гулар. Френската преса пък не пропуска да напомни на Трап при всеки удобен случай за кошмарната загуба с 1:6 от "Барселона" миналия сезон.

"Добре, че Трап не изпусна ослепителната Изабел, както стори с шестте гола на "Барса", заядливо коментират медиите във френската столица. Самата Гулар признава, че всяка загуба на ПСЖ рязко се отразява на любовния й живот.

Бразилката е близка приятелка със своя сънародник Неймар. Именно Изабел бе в основата на поредното сдобряване между Ней и Бруна Маркезине. Двамата са заедно от 2012 г., но на три пъти се разделяха, преди Изабел Гулар да влезе в ролята на Купидон и да ги събере отново.

С ослепителна съпруга може да се похвали друг бразилец – защитникът Маркиньос. Миналия ноември певицата Карол Кабрино роди втора дъщеричка на бранителя, а любопитен факт е, че контракциите започват, докато Карол наблюдава мача от Шампионската лига между ПСЖ и "Андерлехт" на стадион "Парк де Пренс".

Тази вечер "Реал" приема ПСЖ в първи сблъсък от 1/8-финалите в Шампионската лига. Срещата започва в 21:45 ч. и ще бъде излъчена пряко по bTV Action.