на живо

300 лв. за екип на Везенков и желанието да плениш сърцата на най-запалените фенове в НБА (ВИДЕО)

Приятел от детството е на гости на Саша за две седмици

300 лв. за екип на Везенков и желанието да плениш сърцата на най-запалените фенове в НБА (ВИДЕО)

Близо 300 лв. струва екипът на Александър Везенков, както и на всеки друг играч от селекцията на Сакраменто в официалния магазин на отбора.

В столицата на Калифорния тимът на Майк Браун е основна атракция, а на Везенков ще му се наложи както да се утвърди в най-силното баскетболно първенство в света, така и да се справи с силната вътрешна конкуренция.

"Последните няколко мача се вижда голяма разлика в неговата игра. Бил съм и на няколко мача в Евролигата, разликата е голяма. Публиката на Сакраменто е една от най-запалените, доста по-ентусиазирана е от останалите отбори в НБА", разказва пред екипа на bTV Петър, който е приятел на Александър Везенков от дете. Сега е в Сакраменто за две седмици, за да подкрепи най-добрия баскетболист на България.

Снимка: Reuters

В магазина на Кингс могат да се намери всичко - шапки, пижами, а най-голям интерес привлича талисманът на тима, за който ще трябва да си отделите 30 долара.

Екипът с №7 и името на най-добрия баскетболист в Евролигата за миналия сезон струва точно $152.

Снимка: Reuters

"Саша е страхотен, беше най-полезен играч в Евролигата. Със сигурност е страхотно попълнение", уверен е един от най-запалените фенове на Кингс Крисчън.

Вижте още във видеото.